100-listan

BoardMatch

Är du ägare eller valberedning och letar möjliga ledamöter? Söker du styrelseuppdrag och har bakgrund och kunskap inom bolagsledning och styrelsearbete? Nu får ni chans att mötas på BoardMatch! BoardMatch är en arena med syfte att matcha de som söker styrelsekunskap och de som vill engagera sig i styrelsearbete.

Under eventet kommer ett antal företag/organisationer presentera sig själva och sitt behov. Därefter genomförs snabba möten där du som ledamot kan ställa frågor och presentera dig. Ditt styrelse-CV skickas in till bolaget i efterhand.

Anmälan
För att delta i BoardMatch som bolag/organisation eller styrelsearbetare anmäler du dig på länken ovan. Alla bolag kommer kontaktas för att förberedas inför pitch-momentet som beskrivs nedan. Styrelsearbetare behöver kunna styrka att de har gått en styrelseutbildning.

Förberedelse
Som förberedelse för dig som ägare/företag eller styrelsearbetare erbjuds ett antal olika förberedande seminarier. Företag erbjuds samtal med Almi kring bolagets behov av extern kompetens. Styrelseledamöter erbjuds seminarium kring hur man vässar sitt styrelse-cv och synliggör sig själv som styrelseledamot.

Kommer du inte ihåg om du är medlem?

Våra event

Våra nästkommande konferenser,  utbildningar eller träffar

Inga event hittades.