100-listan

Linwin söker mentorer

Linwin är en ideell studentförening, på Linköpings universitet, för kvinnliga studenter som verkar för att förbättra möjligheterna för unga kvinnor att utvecklas som ledare, innovatörer och entreprenörer i samhället och näringslivet.

Linwins mentorskapsprogram är en möjlighet att skapa kontakt och inleda ett mentorskap mellan en student, såkallad adept. Mentorskapsprogrammet utformas individuellt efter mentorn och adeptens egna preferenser, dvs hur ofta ni ses, vad ni vill diskutera samt hur länge träffarna ska fortsätta är helt upp till er.

Linwins styrelsen gör sitt bästa för att se till att varje mentor knyter kontakt med en adept med liknande bakgrund eller med samma intresse för den bransch mentoren verkar inom.

Här kan du läsa mer om Linwin för att sedan ansöka via ansökningsformuläret här.

Fler nyheter

Senaste nytt hos Östsvenska Handelskammaren och i näringslivet

”Vi gläds åt nya stambanor och E22, men saknar Händelöleden”

När regeringen presenterade den nationella infrastrukturplanen för kommande tolv år, finns flera efterlängtade projekt med såsom Ostlänken och andra etapper...

Det borde inte vara så trångsynt i toppen

I veckan släppte stiftelsen Allbright sin årliga vårrapport om jämställdhet och mångfald i landets börsbolag. Intressant och viktig läsning men...